Waarom aansluiten bij DGN

Roeping: Dierenartsen worden dierenarts vanwege een voorliefde voor dieren. Onder de vleugel van DGN, heb je weer de tijd en middelen om het vak uit te oefenen waartoe je opgeleid bent.

Lifestyle:  Een onafhankelijke praktijk leiden doe je niet van 9 tot 5. Door je aan te sluiten bij DGN krijgt je meer tijd en vrijheid om te genieten van andere aspecten van het leven naast het werk.

Community: Aansluiting bij DGN betekent onderdeel worden van een groep gelijkgestemden, waarbinnen middelen, kennis, ervaringen en uitdagingen gedeeld worden en waar van elkaar geleerd wordt.

Opvolging: In een kleine praktijk is het niet altijd evident om een geschikte opvolger te vinden die ook de middelen heeft om de praktijk op termijn over te nemen. Als DGN dierenarts word je daarin begeleid en heb je bovendien toegang tot een vijver van getalenteerde collega’s.

Pensionering: Wanneer je besluit het dierenartsen vak vaarwel te zeggen, laat je je praktijk achter in veilige handen. DGN zal de identiteit van je praktijk behouden evanals de bijzondere kenmerken welke in de loop der jaren zorgvuldig zijn opgebouwd.
 

Aansluiten bij DGN?

Stuur onderstaand een bericht en wij nemen contact met u op voor een oriënterend gesprek!

DIerenartsen Groep Nederland

Leidsegracht 3

1017 NA Amsterdam