Welkom bij Dierenartsen Groep Nederland

Dierenartsen Groep Nederland (DGN) is een landelijke groep van dierenartsenpraktijken. Bij DGN staat de klinische zorg centraal, is de dierenarts diens onafhankelijk en kan zich focussen op de uitoefening van het vak. Wij dragen zorg voor de rest.

NEDERLANDS en Lokaal

DGN is een Nederlandse organisatie. De praktijken bevinden zich door het hele land, het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

Ondernemend en eigen baas blijven

Bij DGN blijft de verantwoordelijkheid lokaal bij de dierenarts. Er zijn geen centrale ‘verplichtingen’ zoals verplichte winkelnering, verplichte geneesmiddelen of naamsveranderingen. De dierenarts blijft ondernemer en eigen baas.

Ondersteuning

DGN verzorgt centrale inkoop en administratie en biedt ondersteuning bij personeelszaken en commerciële en strategische onderwerpen. Samen wordt een optimalisatie plan opgesteld om de praktijk naar een nog hoger plan te tillen. DGN faciliteert bovendien persoonlijke (klinische) ontwikkeling en het gezamenlijk optrekken met andere dierenartsen.

 
 

OVER ONS

Onze missie is het samenbrengen van verschillende dierenartsenpraktijken in één grote en sterke onderneming met kwalitatief hoogwaarde zorg

WERKWIJZE DGN

Een dierenarts zich aansluit bij DGN, behoudt zijn onafhankelijkheid. Met de ondersteuning van DGN brengen we de de zorg en de praktijk gezamenlijk naar een hoger niveau

SLUIT JE AAN

Neem graag contact met ons op om alle mogelijkheden om je bij de groep aan te sluiten te bespreken